Jus Mamariam

Salam... Boleh bagi feedbacks x Saye baru nak cuba jus mamariam.. Masih ikhtiar hamil... Kawen da 6bulan.. Period sebelum kawen lg x teratur...bile da kawen.. 2kali baru dtg sepanjang 6bulan.. Bulan lepas x period.. Bile tengok review.. Ramai cakap ok.. Minx tolonk... Feedback atau suggestions ???

13 Balas

Jus ni mmg bgs.. Sis makan jus ni dr anak pertama lg.. Drpd loya trus alhamdulilah..

Sy pun dulu mcmtu..jenis period x teratur..nak mgandung sy amik ubat subur

madu turky- wawa zainal