Set shower baby

Salam..bole sy taw jenama ape pampers dan set mandian baby yang bagus utk kulit bayi juga dgn harga berpatutan. Xnak terlalu murah atau mahal sgt. Yg sederhana shaja. Maafla mommies. Byk sgt kat shoppee, tak taw nak order mne.. Excited baby first. #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

1 Balas

sy pakai set mandian johnsons tu tp x beli yg besar beli set yg kecik tu siap² packing dlm mini bag tu😁 sbb baby awal² minggu kelahiran x perlu mandi bersabun lg nurse ckap dan bila dh blh mandi bersabun nt pun x perlu guna bnyk pun😁 ibu blh cuba set pureen ke carrie junior or lain² 😁