baby 8 bln

Salam..bby sy bru 8 bln lbih..skrg ny dye x bleh tgk sy g mne2..msok dpor ke g toilet ke mmg dye ngis..nk ikot sy..ngn abh dye lgsong xnk..klau abh dye pgang dye ke dkung dye ke tros je ngis..xnk kt abh dye..nmpk sy je msti dye nk sy dkung..kdg2 pyh gk nk wt kje..huhu..sy x stress ngn bby sy..cuma sy nk tw btol ke klau ank lki rpat ngn mk..ank pmpuan plak rpat ngn ayh..ny first bby sy..

7 Balas

hai sis..cuba bg mainanan yg buat dia minat dan leka sekejap..☺️

5y ago

Mcm2 mainan ad sis..x jln jgk..kne sy ad bru dye nk main..sy tnggal wt kje jap dye pown tgl mainan dye..kdg sy ltak dlm wlker jer..dye nmpk la ap yg sy wt..tu jelh nk bg kje sy senang kjap..