Bidan kampung VS UPT

Salam..baru baru ni saya tak plan pon nak pergi berurut kat bidan kampung..tapi d saya pergi rumah bidan tu d sebbkan hal lain, so saya sekli la minta urut kot kot saya ada masalah rahim ke apa sebb period saya tak teratur n senggugut.. . Masa kena urut tu saya d sahkan pregnant 2 minggu (23 Dec) ..masuk minggu ke 3 saya bleeding (30 dec)..tak tau laa sama ada tu darah haid ke or bleeding untuk minggu ke3..saya tak cek guna UPT lagi..saya pergi balik jumpa bidan..bidan kata janin still lekat..syukur.. . Ni masa period saya (29 Nov- 04 Dec)..N then genap sebulan ni hari dri last saya period lalu, 04 Januari tadi pagi saya cek UPT keptusan negative..ada kaa saya terlalu awal cek UPT..

2 Balas

nak tanya apa jadi ya? sebab saya pun sedang mengalami masalah macam puan