ibu Hamil masalah darah pekat

Salam.bahaya Tak klu ibu Hamil Ada masalah paru2 Dan darah pekat?kesian baby...Nak buat ctscan takleh bahaya...Ibu Hamil tu mmg da darah tinggi Kadang2.. kdang2 bacaan normal ja..maybe stress kot

1 Balas

Bahaya. Boleh buatkan si ibu mati mengejut. Klu lepas melahirkan, memang wajib ambik suntikan utk cairkan darah tu. Sy beranak 28.11 hari tu. Sy czer pagi, jadi petang Dr dah bagi suntikan tu. Semalam 2 minggu utk cairkan darah kita. Terutama kita ni lah yg obes, yg ada segala mcm penyakit.