period

Salam.admin. Salam mommies semua...selepas gugur agak2 bila period akan datang semula?? dh genap Sebulan lebih tak period...tq.

2 Balas

2 tahun lepas lepas gugur msa kandungan 4. weeks.. lepas sbulan terus dtg.. cuma x normal lh.. kdg2 3-4hai jer pastu stop.. tarikh plak x tentu.. kdg awal bln, kdg tgh bln, kdg tu last bln..

Sy sis lpas ggur 2bulan xdtg period..klu x bersama lgi xpe...sy mkn pil perancang sebulan lpas tu bru dtg period...lpas pde tu sy xmkn dah...period pown dtg setiap bulan...