pv bleeding

Salam..ada tak siapa2 kat sini pernah mengalami pendarahan semasa hamil? Berapa lama ea darah akan stop?

3 Balas

Sekarang berapa minggu pregnant? Kalau awal kehamilan, spotting adalah common. Tapi kena rujuk doktor juga.. maybe kena ambil injection atau makan ubat

Awk. Pv bleeding klo skit mungkin norml.. tp lg baik utk jump doktor..utk mendapatkan kepastian. Itu lebih baik. Semoga semuanya baik2 shj hendaknya.

Sekarang dah 12 weeks pregnant..dah jumpa dr then dia bagi ubat untuk kuatkan rahim..tengkiu semua 😇😇😇

4d ago

skg macam mana sis