Siapa pernah mengalami pendarahan awal kehamilan..

Bagaimana simptom2 nye pendarahan awal kehamilan implantasi?? Adakah terlalu sakit? Berapa lama(hari) darah akn keluar.?

11 Balas

darah sikit je keluar . dalam sehari camtu . depend atas masing2 . rasa senak sikit . tapi scan alhamdulillah takde apa2 . if berlanjutan keluar darah berhari² tu kena jumpa doktor

saya keguguran kandungan pertama dulu. bangun pagi atas tilam ada darah. terus check hospital dan dr sahkan blighted ovum. dan masa nak tunggu gugur sendiri tu banyak juga darah keluar.

kalau pendarahan jenis fresh blood serta cramp walaupun darah sikit terus pergi hospital yee , tanda tanda ancaman pada kandungan . Mintak mintak baik baik sahaja kandungan sis

Sya dah 7hari on off tpi sikit je,tpi Sya keliru ad ka hamil atau sisa haid sbb Sya last haid 16hribln11 ni,biasa haid Sya normal,baru je ni bulan pelik sikit,ad tak sapa2 tahu

sy dlm 3hri cam tu sikit je.. tpi bila masuk 3bulan berdarah lebih byk.. gi check dokter kata sy keguguran..

Sekali jee saya. Time tu upt pun negative lagi. 2 minggu lepastu baru tahu pregnant

3y ago

sis saya tengah alami skarang mmg negatif jea time check upt last 2 week . boleh tahu bila sis pi scan ? sebab saya punya alahan skarang makin teruk

Saya. Dlm msa 5hari tp on off sport tu. Skarang alhamdulillah dah 13week

pendarahan sy dah lebih seminggu,tarikh jumpa pakar lagi seminggu lebih

Pendarahan boleh jadi tanda tanda awal keguguran

xpernah alami