3x Czer n 1 normal???

Salam...Ada Tak kes yg Kelahiran pertama,ke2 dan ke3 PEMBEDAHAN,tiba2 ke4 boleh Normal??? Sebab Saya taktahu apa masalah sebenar Saya Tak boleh normal.Doktor kata semua ok.Tulang pinggul takda pon sempit atau apa2 masalah lain.Tpi,Allah Tak izin normal.tak buka pon.paling besar setelah induce 2x anak pertama Hanya 2cm,berbelas jam tunggu bukaan.anak ke2 turun tanda Dan Tak buka langsung?anak ke3 terpaksa la Czer takut bahaya pada jahitan lama..ADA KEMUNGKINAN ATAU KEAJAIBAN AKAN NORMAL YG KE4??????

1 Balas

Selalunya kalau dh 3 Kali czer tak boleh normal dh , ataupn doktor tak bgi pregnant dh.

4y ago

Sy 3x Czer..doc bgi lagi sekali.n skrg pregnant.. tunggu Masa ja Ni nak Czer...pastu kena ikat dah..kot lah Allah bgi KEAJAIBAN tiba2 terkeluar normal.