Air minum?

Salam... Tumpang tanye? Sapa ada ibu yg lepas b.Salin... Kalau kita minum air kosong... Minum terus air dr mesin penapis air. Atau minum air masak? Sy minum air terus dr penapis air.. Ada kah kemungkinan.. Kita menyusu bayi... Bayi akan sakit perut??

15 Balas

Rumah saya ade coway. Lps bersalin minum air tu ok je baby. Maybe depends on perut baby kot.

Dua2 pon boleh... Janji minum air.... Tak ade effect baby pon...

Tak lah same je minum air masak dengan air mesin penapi

Ok je. Tapi pastikan bukan sejuk

Boleh je sis..xde effect pape

bleh.. xde ape sis

Takde masalah pun

Boleh je minum.

xde masalah

Boleh je...