Gugur 8week

Salam takziah buat saya n baby saya.. rasa sedih sgt.. tpi saya redha..

8 Balas

salam takziah puan. skrg kena fokus jaga kesihatan & bykkan berdoa, pasti ada rezeki utk mengandung di masa hadapan. saya pernah keguguran 1st masa 10wk, 2nd masa 4wk. skrg dah mengandung 19wk & kandungan sihat. bersabarlah, saya percaya rezeki utk mengandung lagi akan tiba pada masanya

I feel u sis .. sy pun baru gugur 2 minggu lepas kandungan 6 weeks Insha Allah nanti ada rezeki bby untuk kita yaa.. xmau sedih lama2 taww bby tu penghalang kita dari api neraka insha allah 🤲🏻

3y ago

insyaallah amin.. semoga ada rezeki lgi untuk kita ye.. aminn

Salam Takziah buat semua yg bru lepas keguguran. Termasuk la diri sy sendiri. 26/1/2021 keguguran 12weeks baby first. moga Allah berikan kita rezeki lg. InshaAllah aamiin

sama sis..sya pun ke 2 kli ggr..thn lps ngan thn ni..blm ada rzki..ni tgh tnggu bby klr sndri..dktr bgi 2 mggu utk bby klr sndri..sdh sgt2...mgkn bkn rzki thun ni ada bby

takziah sis.. smoga sis kuat... saya gugur 6/1/2021 frst baby. nk msk 12 weeks...sedih mmg sedih.. semoga ada rezeki utk kita semua...amin.

Salam takziah ssis, semoga terus kuat dan diberikan rezeki mengandung lagi aminnn

Takziah semoga kuat ya. InsyaAllah ada rezeki lagi

3y ago

insyaallah aminn

takziah sis smoga sis kuat