sakit

salam... sye nak tanye.. ade x ibu2 yg mengalami buasir yg teruk mase mengandung... boleh bg tau x cane nak buat...

79 Balas

pngalaman sy plak. lma gila kna buasir 3 bulan kot. mnum air byk lg la sbb kerap membuang lg skit smpy dkat sebotol myk gmat hbis. satu hr rsa sakit gila2. .then mlm tu bca surah Al baqarah ayt 1-5, ayt kursi & 3 ayt terakhir surah Albaqarah. bca mkna skali. yakin. esok tu bgkak pon hilang smpy arini xskit. rupanya gguan. egt normal ja bila pregnant. terlupa pnah kna dah dulu gtu. bdan lemah so kna ht2. jgn terlalu suka bgtau org. xsuma org suka tgk kita bhagia

5y ago

thanks ye. sy pn ada sapu gamat sbb nk tolak dia masa lepas mandi atau masa2 lain susah. so bila sapu gamat jadi licin senang tolak.