Susah minum air kosong

Salam/Hi.. Sya 1st pgnancy.. Nak tanya.. ada apa apa tips yg membolehkan sya minum air kosong?? Sya dahaga sangat.. Nak minum air kosong.. Tapi selepas minum 10 saat akan muntah balik.. kalau tak muntah ianya akan jd kembung sgt hingga sya paksa muntah.. Tolong saya... ????

2 Balas

Sy mcmtu jgk. Tapi sy cuba mnom air kosong yg sejuk. Boleh telan dr yg xsejuk. Kalo xsjuk muntah balik

4y ago

Sama jugak awak.. klo sejuk lg kembung on the spot.. 🤭🤭 .. sejuk atau biasa 2 2 mndtgkan muntah dan kekembungan pd sya.. hehehe.. sometime stress.. 😅😅

Try letak limau nipis/sunquick tanpa gula

4y ago

Okay sis 😁