Hamil atau tidakk..

Salam. sy test hgc +ve, sbulan lewat haid tiba2 ade keluar darah color coklat tp bkn spt haid biasa. Mohon pencerahan. Sbb sy hamil anak pertama 10 thn lepas. Adakah faktor umur...?#ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

Hamil atau tidakk..
1 Balas

tu spotting,pergi jumpa doktor untuk pengesahan hamil, spotting tu samada sbb proses penempelan atau ancaman keguguran

2y ago

Allahu.. mudah-mudahan Allah gantikan kehilangan dgn yg lebih baik drpd sisiNYA