Keluar blood spot selepas bersama suami

Salam, sy sudah 38minggu 4 hari, sy ada keluar blood spot selepas bersama tpi perut dan ari ari tk sakit apa, perlu ke sy ke hospital sebab sy tkde rasa apa2, first baby ni risau pula. Haritu dah kena tahan dua hari dekat hospital sebab keluar lendir dgn brownish spot tpi still bukaan 1.5cm, and due date lambat lagi 13/3

1 Balas

Pergi aje sis, bersalin atau tak belakang cerita. Yang penting kita tahu baby okey. Saya pun 13/3 tapi belum ada tanda apa apa lagi. Doakan saya jugak ye kalau boleh nak bersalin dulu taknak tunggu due. Semoga kita dipermudahkan urusan bersalin.

1y ago

Ameeen 😊