Tolong bagi pendapat

Kalau spot blood selalunya berapa hari ya? Sebab kelmarin ada lepastu harini dah dikira tiga hari spot blood. Tapi tanda tanda pregnant tu ada and saya ada buat test tapi dia lambat baca the result

2 Balas

pregnant xsemestinya kena ada spotting. spotting pulak ada bahaya ada yg normal. klau sis betul pregnant lepas check upt better ke klinik ntuk check

upt kne read dlm 5-10minutes. kalau lebih dri tu x valid.

2y ago

period x teratur ya? kalau dh 5bulan, incase pregnant upt x boleh detect dah. cube pegi klinik utk scan. kata x period dh 5 bulan.