Hospital Pakar

Salam. Sy sekarang pregnant 5w. Dr klinik cadangkan utk jumpa & checkup Dr pakar di hospital sebab sy ade history 3kali miscarriages (early pregnancy). Ade sesiapa yg boleh cadangkan mana2 hospital (swasta/kerajaan) area shah alam/PJ berserta dgn anggaran kos? Kalau sesiapa yg ade pengalaman dgn mana2 Dr pun boleh bagi cadangan jugak. Terima kasih #pleasehelp #bantusharing #preganancy

1 Balas

Wsalam. Sy ada pengalaman mcm sis. Boleh buka buku di kk mcm biasa, inform nurse yg awk pernah ada history. Nanti mereka akn buat rujukan ke pakar di hospital terdekat dgn tmpt tinggal.