Spotted darah

Salam, sy pregnant lebih kurang 6 week, td tetiba ada spotted darah colour coklat..normal ke? Tp perut xsakit#pleasehelp #pleasehelp #firstbaby

11 Balas

saya pun sama.. ni dah hari ke-5 spotting.. makin hr makin jelas ketul2 tu.. dah pegi hospital dieorg dah scan guna transducer tp doc x ckp ape2 pun . just bgtau baby br 6 minggu instead of 9 yg KK bgtah.. just bagi date next appointment.. sedih gak sbb x brief langsung dkt sy.. besok pg pergi klinik swasta.. doc ckp kn byk rehat.. bergerak bila perlu je.. sbb awal2 ni baby sensitif.