Kembung perut masa pregnant

Salam, sy pregnant 3 bulan and selalu rasa kembung perut tak selesa sgt😭😭 Apa perlu buat? Boleh ke letak minyak? Kalau rasa kembung perut ni mmg tak selesa sgt sampai rasa nk muntah 😢😢 Kalau letak minyak minyak apa yg okay and sapu dekat mana? Tak berani sapu dekat perut. Help me #firstbaby #bantusharing #1stimemom

7 Balas

Saya masa alah teruk saya sapu minyk angin tapi tk panas langsung lepas tu pakai stoking time nk tidur.. Selain tu saya ada pegi klinik mintk ubt untuk angin, dr bagi ubat cair mmg elokk saya tenang je tidurrr kalau tk mesti nk muntahhh je