kerap buang angin

salam. sy pernah keguguran dan alhamdulillah diberi peluang & rezeki untuk pregnant semula. Minggu ke berapa sesuai untuk scan? Dan normal ke jika kita selalu buang angin. Terlalu kerap buang angin skrg ni ?

1 Balas

lebih baik buka buku awal sebab u ada miscarriage sebelum ni. scan akan diatur oleh dr. mine was at 7weeks but nampak sac only so another scan at 11weeks.saya juga got miscarriage so buka buku at 3weeks.nurse tak marah pun sebab risiko tinggi. and yes,its normal to buang angin. i ni pun dah kurang buang angin bila masuk third trimester. ❤