tahi anak cair dan busuk

Salam.. Sy nk tya apa susu yg sesuai tuk anak sy yg selalu berak²...dh smggu mcam ni tp masih xilang...momy² blh x share susu ape lg yg sesuai tuk anak sy

1 Balas

Susu formula ni kena try & error untuk cari yang sesuai dengan anak puan. Kadang anak orang ok, anak kita tak. Btw anak saya minum similac. Alhamdulillah sesuai dengan dia.

3y ago

Anak saya sejak putus susu sampai sekarang dah 2y4m ada dalam 5-6kali dah tukar susu sebab tak sesuai. Ada susu dia jadi berak2, ada susu dia sembelit.