Ubat buka pintu rahim homeopathy

Salam sy nk tanya siapa kt sini pernah makan ubat mudah bersalin homeopathy? Okay ke tak? Selamat ke tak?

1 Balas

huhuhu..klau sy x suggest..sy mkn mse ank sulong..bile mkn jantung sy jd laju..mse admit wad..sy mkn sbb nk cpt bukaan..bile mkn terus jantung laju..misi dtg monitor n tye sy mkn ape..skali badan naik suhu mnggeletar tb2..sy xbgtau tkut kne marah..ambik mse blk nk stabilkan bdn..org lain sy xtau kesan die camne..tu pnglman sy

3y ago

Ohh yeke… takut pulak nk makan… terima kasih kongsi pengalaman..sbb ade org cakap die makan ubat tu oke.. tp sy try gugel info tak byk ..tu yg ragu2