Makan buah mata kucing

Salam. Sy nak tnye, boleh ke klu mengandung mkn buah mata kucing? Sbb rasa mcm teringin nk mkn. Btw sy skrg trimester 1 week 7

2 Balas

saya makan je semua buah sepanjang pregnancy. doc kata ok je. buah sayur semua boleh kecuali kalau mmg ada alahan dari sblm pregnant

2y ago

saya pun first hehe. tiap kali jumpa doc mmg saya tanya mcm2 sbb puas hati dengar jawapan dr mulut doc & nurse. pastu follow fb Dr Imelda pakar obgyn. banyak ilmu dia share

Salam sis. Boleh je makan buah mata kucing, takde masalah

2y ago

Haa ok. Tq sis 😊