Mamy yg keliru

Salam , sy nak tnye 3/2/23, sy scan baby sy dh 7 minggu .. skrg sy dh berapa minggu ? Sy x berapa faham , sbb sy ade mslah period yg tidak teratur . Dan mse scan. Doktor ckp janin ade , tp jntung xdgr lagi . Dlm mnggu ke brape akn dgr degupan jantung bayi . #ingintahu

4 Balas

awak kira lah seminggu kan ada 7 hari. 3/2/2023-7minggu 10/2/2023-8 minggu 17/2/2023-9 minggu dalam apps ni pun boleh setting berapa weeks berapa days kandungan. jantung baby sy scan hRitu 6 weeks 4 days dah nampak dia menyala menyala dekat scan, kelip2 tu jantung lah. KK tmpt sy tkde bunyik. so nampak jantung berdegup tu pun dah okay