Mamy yg keliru

Salam , sy nak tnye 3/2/23, sy scan baby sy dh 7 minggu .. skrg sy dh berapa minggu ? Sy x berapa faham , sbb sy ade mslah period yg tidak teratur . Dan mse scan. Doktor ckp janin ade , tp jntung xdgr lagi . Dlm mnggu ke brape akn dgr degupan jantung bayi . #ingintahu

4 Balas

awak kira lah seminggu kan ada 7 hari. 3/2/2023-7minggu 10/2/2023-8 minggu 17/2/2023-9 minggu dalam apps ni pun boleh setting berapa weeks berapa days kandungan. jantung baby sy scan hRitu 6 weeks 4 days dah nampak dia menyala menyala dekat scan, kelip2 tu jantung lah. KK tmpt sy tkde bunyik. so nampak jantung berdegup tu pun dah okay

Dkt scan tu takde tlis ke wak? Selalu ada tlis bape minggu.. kalau awk kata scan baby 7w dah .. mknenye 7w tu

3.2.2023 7mgg 16.2.2023 9mgg hearbeat jika nk dgr bunyi (daphton 16mgg, ultrasound 12mgg ke atas)

Last piriod sis bila.. Kira dari tarikh tu

1y ago

Ohhh xpe sis.. Pantau je asalkan xde bleeding dan jaga pemakanan masa baru2 ni