pengalaman cucuk kat bontot time contraction

Salam.. sy nak bertanya ada ke sesiapa yg berpengalaman ambik ubt thn skt yg cucuk kat bontot tu time contraction. Okay ke ubat tu? contraction dia still rasa ke atau mcm mne? Due makin hampir tiba2 rasa takut nak hadap contraction. Sy tak nak ambik epidural sbb anak 1st dah ambik. Tq jwb soalan sy ☺️

1 Balas

ubat tahan sakit tu just nak bagi kita relax je sis, contraction tu tak hilang pun..sy kena cucuk ubat tahan sakit tu jadi lalok, seharian tido 😅

1y ago

sy tak bersalin lagi..masa tu baru 28w, baby dah kat laluan..tu doc bagi sy ubat tahan sakit tu utk tak layan contraction😅