Makan hati ayam untuk naikkan HB

Hi salam! sy dah 2x check up dkt KKIA dan HB saya masih rendah bacaan 10.5 tak naik2. boleh ke ibu mengandung 8 bulan (32 minggu) makan hati ayam utk naikkan HB? dan hati ayam berhasil membantu ke utk naikkan HB? atau mommies ada cadangan pemakanan lain? #pleasehelp #firstmom #firstbaby #bantusharing

16 Balas

Masa hb sy low, sy consume delima larut dlm air n minum setiap pagi sebelum sarapan..lepas tu belah mlm selepas dinner consume jambu, dlm masakan plak selalu titikkan limau kasturi, n last setiap seminggu skali mesti sy makan makanan berunsur ikan bilis mcm sambal ikan bilis. Alhamdulillah berkesan.