GBS

Salam, sy bru dpt result sy ad GBS..doctor bg antibiotic dgn probiotic feminin wash...sape2 ad experience bole kongsi x? N lg satu bole berjangkit pada suami x?

1 Balas

saya pernah kene gbs masa baby 33week. memang takde gatal atau bau apa ² pun tapi sebab doktor buat pamp smear tu yg dpt detct ada gbs. doktor bagi ubat antibiotik je 1. tapi saya bersalin emergency czer so takde lah baby tahan dekat hospital lepas bersalin tu. sama ada berjangkit dekat suami ke tak tu saya tak pasti.