VBAC

as salam..hi smua....saya nak tanya ada tak mommies kat sini yg VBAC...bole share tak pengalaman ataupun tips....saya insyaAllah VBAC jugak ..skrang dah 36weeks...tq mommies???

1 Balas

Kakak sy vbac. Dia tak cerita pulak pengalaman tp dia ada ckp, lega dpt vbac. 😅 Boleh baca info kat sini https://my.theasianparent.com/melahirkan-normal-setelah-caesar-vbac

4y ago

Thanks really helpful 😍 tu laaa klau second dh czer otomatik yg ketiga czer jga. Doc dh ckp hritu so I'm trying hard nk vbac nk anak ramai hahahaa