PIH

salam smua..morning. ada x mommies dcni yg mngalami PIH(tekanan darah tggi masa hamil) ? sy mngalami nya sjak ank kdua dan ketiga dn skrg. klu ada tips bole share x. tq♥

2 Balas

Wassalam wida, wida kena darah tinggi sebelum preggy lagi atau waktu hamil sahaja? Darah tinggi ni agak berisiko utk ibu dan baby.. Qila cadangkan wida ambil omega guard sbb - boleh melancarkan peredaran darah dan strusnya kurangkan tekanan darah tinggi. - baik utk perkembangan otak bayi Nak tahu lebih detail boleh ws qila ya.. http://www.wasap.my/+60163585235

Msa hamil jak Ada ni.. kndungan sblom ni bp normal smnggu dkt nak bsalin. Ok sis thx ya..