Susu Ibu Hamil

Salam smua mummy2...just nk tnya je..susu prgnnt ap yg mummy2 minum n boleh ditelan di dlm waktu kehamilan ni...??share2 je ;)

18 Balas

Saya minum susu anmum materna.. Sya ni pun bukan la kaki minum susu sbb tau klau minum susu ja msti cirit😅 tp minum jgk la sejak pregnnt ni kdg2 minum ok kdg2 cirit plak.. Belum tukar susu lg xsuka mmbazir😁

5y ago

Anmum materna sesuai utk saya juga. Sekarang sambung minum Anmum Lacta dan babg pun Anmum. Alhamdulillah semua ok tak allergic ke ape.

Ntahla.sbelum ngandung bukan main minum susu lazz la susu fernlean la.da ngndung beli susu enfamama ibu hamil x leh nk telan.beli anmum pon sama.skang minum susu dutclady low fat tu je..

5y ago

btol...niat tu penting...;)

Saya tak pernah tak suka susu . Tapi susu promama saya tak boleh telan 😭 buat segelas menangis nak habiskan ..

5y ago

ala..cmtu yg xlalu nk minum tu..sy baru minum enfamama...rasanya mungkin bancuhan xbtol kot...manis plak...loya tekak nk minum...baru je beli...

Sy minum anmum biasa ja. Tapi doc ckp boleh je minum susu apa pun. Nak sedap, minum farm fresh kurma tu pun boleh.

5y ago

kan. .susu kurma sdap...

saya ada kncing manis, so saya minum susu hl low fat je

5y ago

kncing mnis detect time pregnnt ke sis .?

Saye tak minum susu..saye minum soya je

Frisomum honey vanilla 💖

Enfamama vanilla 👍😋

Frisomum 😉✌

Frisomum gold