Tips untuk detail scan baby bagi kerjasama?

Salam smua mamy2 skalian. Rabu ni saya akan masuk 21w2d and dah ade appointment siap2 dah untuk buat detail scan + 4d. Ade tips tak sblum pg scan tu? Supaya baby bagi kerjasama tunjuk mukanya tu. #firstmom #bantusharing

2 Balas

not sure blh apply dkt u since I did my 5d on 32w (dh sarat). but when dkt klinik, I eat ice cream as dktr suggested since my bby didn't cooperate during the scan. and it took almost 2hr to get her face.

Makan dulu sis sblm pergi scan. Smlm sy bt detail scan, baby tunjuk sipi2 je muka.. Nak susprise laa..