keluar darah sporting

salam smua ibu² ...saya nak tnya sape yg pernah mengalami keluar drh setitik je dn keluar skjp je ...igtkan nk period pakai pad ....padahal tk period ...so sape yg ada pengalaman dri kluar drh sporting tu... brpa minggu korng baru test ye ...btw kitaran period tksama ....

4 Balas

sya susah nk tahu delay perios sis ...heheh sbb tksama kitran period tuh ...buln 7 hari tu pelik 2hri je period 17,18 je sllu 5 ke 6 hari ..pastu 30 keluar lah spotting tu skit je pstu hilang ...31-4 keluar lendir mcm subur tu ....

penah jd sis..3hari je kluar skit2 coklat sbelum due period n kering,sakit kemain sengugut mcm xhabis keluar. lpas delay period cek upt negatif. mgkin msalah hormon period lewat kalini. sis cuba cek upt ye mudahan ada rezeki sis

lps delay period bru test upt.

tunggu delay period