Flek sporting

Hari ni kuar drh Kat pad dri pg pai tgh hri ni selari Je. Tak pnuh 1 pad. Tapi tgh2 pad dye mcm de lendir merah brcmpur cklt. Perut mngeras kjp2.sblm ni sy period 1 Hari shj.bln ni shj bila kuar drh. Rse mngeras Adkh itu period @ pnempelan baby

1 Balas

bg sy la ye kalo mengandung keluar darah xnormal sbnrnya...Ada stgh org xda flek or spotting...jadi jwpn Ada pada sis...boleh try upt high sensitivity mcm dip tell first kencing esok pagi...Kalo positive bermakna Tu penempelan tapi Kalo masih keluar darah kena cpt² dptkan rujukan doktor....Kalo negative bermkna period or hormone imbalance Tu je..semoga Allah permudahkan segala urusan ye..☺️☺️