darah nifas atau haid ?

salam smua , 4/7 hritu saya keguguran usia 6w 10/7-11/7 bleeding dah pun stop tapi harini 12/7 ada darah lagi itu saya dtg bulan ke atau masih darah gugur ye ? #ingintahu #bantusharing

2 Balas

kalau still ade ketul2 and bukan dri darah period awk mcm biasa, mkna nya darah nifas lagi. kalau darah mcm biasa awk period tu, darah period la kira nya.

Doctor ade kata kalau gugur akan kluar darah dlam 2w camtu la..