Dengkur mengejut pada 32weeks

Salam skrg kandungan 32weeks.. tidak pernah tidur dengkur. Skrg badan terlalu penat mungkin.. bila terlelap tiba2 dengkur satu Kali terus sedar terkejut.. risau juga takut baby xboleh oksigen cukup.. mungkin badan terlalu penat. Ank last umur 1y6m.. dah nk dpt adik.. ❤️ alhamdulillah suami byk Bantu urusan harian.. cuma ank last dah berasa nk jadi abg tu asik meragam dia pon.. 😂 sabar jelah byk2 melayan.. jadi dengkur dlm 32weeks ini lah.. buang air besar pon Kerap.. risau juga lah takut terberanak Awal usia

2 Balas

Saya dulu kini dan selamanya dengkur sis. Hahaha. Tp sejak pregnant ni lagi kuat dengkur nya. Sebab letih kot. Pukul 9 lebih dah tido. Sampai adik ipar ckp kt suami knape tido dengkur kuat sangat sampai luar bilik dengar. Dia tktau kakak ipar dia yg dengkur. Hahahaha. Suami ye kan je lepas kene jeling 🤣🤣

Sy ni dari zaman universiti kuat dengkor sis 😂 Dah preggy lagi kuat la dengkor. Kadang2 suami stress sbb kuat sgt bunyi dengkor. Kadang2 sbb masalah saluran pernafasan sempit, tu boleh jadi dengkor. Baru lelap je mata dah dengkor. Segan nak tido rumah orang 🤣