mcda twin

Salam.. siapa yg pernah atau sedang pregnant anak kembar? Boleh share pengalaman? Sy kerap lapar tp sy control makan sebab first time mengandung dulu berat naik byk.

1 Balas

Trimester pertama xlalu mkn sbb alahan teruk.naik trimester kedua nafsu mkn membuak2 smpai berat naik mendadak..dh masuk trimester ke3..jd xlalu mkn sbb perut dh sendat.cpt letih..jalan pun dh mcm penguin.sy pun pregnant twin mcda 33week dh..

4y ago

sis dlam brpa weeks bru dpt rasa baby gerak kalau twin ? sbb sya dah 19 weeks kdng je mcm rasa ada denyut