Baby di NICU / SCN kenapa??

Salam. Siapa ada pengalaman baby bukan baby pre-mature kena tahan di NICU/SCN ? berapa lama dan kenapa? baby saya kena tahan sebab jangkitan kuman, kena on antibiotik n oxygen. skrg day 34.

5 Balas

klo mcm saya sbb sy ade gbs.. baby mmg kne tahan dlm scn.. dlm 5 hari mcm tu

3y ago

baby saya dh berak dlm perut masa nak bersalin. jd dia termakan najis dia. so kena tahan sbb on antibiotik n oxygen. skrg dah day 36 dekat scn😭