Adakah saya pregnant????

Salam semua...utk info, saya beranak 25 Mac 2021..tapi sampai sekarang iaitu bulan 9 belum datang haid..Hanya melakukan hubungan intim 2 kali sahaja dan buang luar pada bulan 6. Saya belum membeli tester pregnancy sebab takut kalau pregnant huhu ..

4 Balas

sy menyusu bdn.. baru period sekali je tp tu pun 4 hari dan sedikit.. ni x period2 dah.. anak dah 8 bulan.. normal kalau menyusu bdn xperiod.. ade yg setahun xperiod pun ade..

3y ago

mgkin normal kan lebih2 lagi saya dah 40 tahun

sis ade ambik ape² jenis perancang x..mungkin sbb perancang kot atau hormon sis.. sye pernah tak dtg period selama setahun sbb ambik depo

3y ago

saya x pki perancang sis

normal lepas brsalin tk period lama.. saya bersalin tahun lepas bulan 1 dalam bulan 7 baru start period

Sis menyusu badan full ke?

3y ago

x...mix bdn susu botol