supplement stress

salam semua.sya nak tnye.boleh x recommendkan apa apa supplement yg boleh ibu breastfeeding consume untuk hilangkan stress dan penat yg melampau?nak bagi badan bertenaga sikit😔sejak dua menjak ni anak asyik meragam je.stress sngt

1 Balas

saya taktau ada ke tak, tapi saya pun mcm awak. skrg ni saya baru slow2x kawal , tidak mmg fikir lain da tambah time anak tantrum. kalau awak tak okay, minta tolong husband atau org tdekat, n jgn pendam.

1mo ago

emm, yg ni yg problem . tgok la kes hari ni ibu kelar anak tuh. 😌 . maybe awak kena bebel kt dia hari2x. sbb laki saya pun jenis suka main phone, saya buat mcm tuh even esok jadi lagi . atau pun awak kluar ke, bawa anak jalan2x.