urutan perineum

salam semua..sy nk tanya ada sape2 kt sini pernah wat urutan perineum x utk elak koyakan msa bersalin? mmg berkesan ke ek?ke ada tips lain..mntak tlong share plisss..klu blh x nak kena jahit sbb susah nk kena naik turun tangga nnt ?? #34w3days

1 Balas

Klw 1st bby memang kna jahit hehe

5y ago

ank no.3 sis..hehe..tp kali ni kna pantang sendiri sbb ank yg sulung dh sekolah so x blh nk blk berpantang kt kg..umah dh la kena naik trun tangga..ngn nk kena urus ank2 lg..tu klu blh nk elakkan koyak kali ni 😅😅