keluar air

salam semua..sy cuma nak tnya ada x yg pernah alami benda yg sma.. td sy dah kencing..pastu bwa laa mnum pnas cecah roti bagai.. bila daa abis mnum tu ada dlm 10minit lpas kencing.. daa mnum abis smua sy bdiri laa..masa bdiri tu ada kluar air..xtau laa air kencing ke air ketuban leaking kluar trus kat pantyliner.. nak kata air kncing pdahal bru lepas mmbuang rsa nak kncing pun xda gak.. hidu bau kat pantyliner xda plak bau.. ada x mommy2 pnah mcm tu..ke mmg air kncing kluar sndri..

1 Balas

g hospital sis..

4y ago

td sy dah whatsapp nurse yg cek sy tu..dya ckp klau ada kluar lg mcm tu trus g hospital.. klau ikot mmg kna trus g hospital tkut ada pa2😅 tp lmbt respon..inshaAllah mdah2an xda pa2 cma kna pantau laa stiap msa ada lg x mcm tu..