boleh tau x air ketuban tu mcm mn?

saya da 34w2d tp harini pinggang sakit pl.. pastu kncing tu leaking pl.. padahal baru kncing klu saya baring tiba2 jak mcm ada bnda kluar kat bwh.. sy da pakai panty liner tp cair ja.. air ketuban ka mcm tu? slalu x mcm ni.. malam ni mcm nak leaking je huhu xtrkawal kncing tu..

6 Balas

Maaf sis tumpang tanya.. Cair yg kluar tu warna dan bau mcm mna ye?? Saya 37week +.. Bukan jenis yg ada keputihan tapi 2 3hari ni panty kdg2 basah takda tekstur apa2, just cair ada bau mcm air mani sikit.. Sis mcm tu juga ke?

12mo ago

Sis ada sakit punggung tak sebelum tu?

Keputihan sis, kdang2 terkucil tanpa kita sedar. Klau sy berpeluh sekali dkt peha. Jd rse mcm bsah lembab. Air ketuban kluar dkt vagina (kluarnya period tu).

tq semua.. air ketuban da pecah.. n sy da slamat melahirkan bby gurl.. syukur ya Allah

12mo ago

alhamdulillah

sma mc sy la..lps cek dktr kata kcing kotr..dy orng srh blk bg ubt...

air ketuban takde bau, takde warna. itu lah beza dgn urine

12mo ago

air ketuban lalu jalan lain. urine lalu jalan lain. cuba try bezakan cecair tu dari laluan mana

keputihan sis kdg kencing gak mcm sy