Spotting coklat

Salam semua..saya pregnant 16w6d da 3 hari sy klua spotting coklat mcm ni.. normal ke? Sy scan keadaan baby okay tp masih kluar spotting.. knp ye

Spotting coklat
4 Balas

sis saya pun macam ni , lepastu saya terus gi hosp n dia check rahim masuk muncung itik . n baby semua okay je rahim ok . doc kata normal keluar spotting coklat mcm tu KALAU tak sakit perut . so it okay . kalau sis rasa sakit sgt sgt perut terus gi hosp . saya pun minggu lepas gi hosp n sampai skrg still keluar sikit je coklat . 2 kali gi hosp pun doc kata masih okay semuanya

8mo ago

Sy da scan baby smlm sis.. baby dlm keadaan okay.. n heartbeat baby pun okay.. cuma sy pelik knp masih ada spotting