petua

Salam semuanya..saya baru sahaja berkahwin.. Normalkah main dengan suami,air mani asyik trkeluar saja... Ada tipskah supaya air mani suami tk terkeluar time main..??

4 Balas

Tengok ketahanan mental jga tu sis..klau suami jnis x tahan utk tak pancut awal lama jga main..ada jga d sbbkn mslah syahwat..

Belilah ubat spray utk tolong tahan dari pancut awal. Boleh dpt dr pharmacy atau online

mksud sis air mani kluar dr vaginal ke?😅

Suami sis Perlu tahan pancut air mani Kerana Setiap Kali Berlaku pancutan, kemungkinan Kuasa mendayung suami cik akan menurun Dan Mungkin Beliau hilang mood Dalam meneruskan Lagi aksi. Sentuhan Atau rangsangan Terhadap penis suami cik Juga Mungkin menyebabkan Beliau cepat memancut.

5y ago

Lebih Baik Suruh suami puaskan sis Dulu. Biar sis capai klimaks Dan basah Dulu Sebelum suami Mulakan Dengan dayungan. Ini Adalah menurut sis, suami sis pancut Dulu dan dengan Membuat sis pancut Dulu, Baru sis Akan Dapat kepuasan. Sebelum sis klimaks, pastikan penis suami sis Juga Mendapat sentuhan Dan Jika tidak, ***** Mungkin Akan layu Dan Menjadi cacing.