air mani keluar selepas beberapa jam bersama

salam sejahtera sy baru berkahwin 3 bulan dalam planning untuk dapatkan zuriat.selepas bersama dengan suami air mani keluar semula dari faraj selepas beberapa jam.adakah itu perkara biasa atau tiada potensi untuk hamil?disebabkan sy terlalu baru dan tiada pengalaman bantu sy. jika ada pendapat bantu sy🥺 terima kasih

2 Balas

normal . stitis shaja da berjuta benih sebenarnya. tips yg sy dpt masa ttc dlu, slps brsama baring skjp dlm 20min-1jam cmtu sblm basuh atau duduk/bangun..

3y ago

ohh ye ke?terima kasih ye

normal