Comment Spam yg tak membantu

Salam semuanya. Tujuan posting ni nak menegur user @ainulfatehah yg selalu spam setiap post2 ibu dengan link group whatsapp. Maaf akak. Saya taknak join group whatsapp akak tu. Saya serabut sangat baca comment link akak. Saya nak baca komen ibu2 yg lain tiba2 ada je komen link akak tu. Maaf akak, makin saya serabut tengok link tu, makin saya menyampah taknak join. Banyak lagi page ttc kat fb yg lagi bermanfaat utk join. Sekian terima kasih. #bantusharing #firstbaby #advicepls

11 Balas

Korang takyah join group tu pun takpe. Jenuh weh nak tengok gambar opk & gambar keputihan dia. Kadang mual rasa tertengok. Tunjuk gambar keputihan sikit2 dah lah. Ya Allah tak sangka org mcm ni wujud

6mo ago

Apa lah perangai camtu 🤦🏻‍♀️