lahir sebelum 40weeks

salam semuanya sy nak masuk 36 weeks .. tak apa ke kalau tberanak antara 36 - 38 weeks?? dan satu lagi baby sy kerap sgt sedu dlm perut..

9 Balas

Anak pertama sy lahir masa 36w4d..air ketuban pecah awal. Tapi berat bayi sy masa tu 2.85kg dah... Nurse & doktor pun cakap dlm 36weeks ni pn bayi dah kira okay.. bayi sedu selalu tu pun normal juga.

Sy 35week..first baby..mcm mana rasa anak sedu tu sis..teringin nk tau sbb selalu rasa baby gerak2 je..kdg2 rasa sakit kat bawah perut mengejut..

4y ago

ai 25w tp dah nmpak gelombang tu..

Ada. Sy lahirkan anak 8/1/2020 36w1d. Anak kira prem. Cuma ms 35w turun tanda dah cucuk dexa. Bila lahirkan anak ms 36w pun alhamdulillah anak sihat

36w paru2 bby dah matang dah sis ..kalau lahir pon insyaAllah xde pape....😊

sama..bby sy kerap sedu...berbahaya ke??skrng dah 35w2d...

4y ago

X bahaya. Normal utk baby sedu

37w ke ats dah kira matang..baby sy lhir 38w

Ank no 1 35w+ plus dexa 2× No 2 36w+

Ada. Saya bersalin on 37 weeks

Mcm mne nk tau bby sedu

4y ago

Rasa cam brdnyut dkt satu tmpt dlm masa 5mnt cm tue..