Keputihan atau bukan?

Salam mommies Maaf agak kotor sikit. Ni keputihan ke bukan ya? Takda bau and takda rasa gatal . Esok genap 40w, tadi nak kencing tengok ada benda ni. Ada yang tahu? #bantusharing #ingintahu

Keputihan atau bukan?
9 Balas

Mcm mucus plug.. allah saya pun tk pasti sbb belum lalui lagi, tgh tunggu due juga. Tp tgk mcm menyerupai mucus plug je dr apa yg saya baca utk preparation. Moga ada ibu berpengalaman tlg jawabkan

ini tanda² nk bersalin dah ni ..kalau ada sakit² perut yg kerap dn ada darah ..cpt2 la pergi hosptl.

Itu tanda nak bersalin dah. Macam saya. Semoga dipermudahkan 🤲🏻❤️ Tahniah ye

mogà dipermudahkan segala urusan puan

sya pun x pasti..n sya 39w 5 day

lendir sis.. tanda2 bersalin

Mucus plug rasanya tuu

tanda jugak ni

F