Kurang selera makan

Hi salam semua,betul ke kalau dah nk dkt brsalin selera kurang?skrng sye dh 37w makan nasi cuma 1 senduk je selbih nya air sehari sekali je rasa nk mkn dulu tengok benda macam macam nk mkn skrang tak dah,saya baca tu salah 1 tanda nak bersalin #ingintahu #SeriusTanya

10 Balas

Mungkin betol lah tu... Saya 36weeks. Sahur tadi makan sikit jer... Lepas tu muntah semua selepas subuh tadi... Dah lah chek up hari ni... Test urine kotor... Nurse minta minum air ulang test. Lepas minum air. Urine elok pulak...nak2 dekat due ni Macam2 pula ya... Dgn keputihan nya... Gatalnya... Moga dipermudahkan urusan sis dan saya untuk bersalin nanti.